برنج

برنج گیلان

برنج گیلان

برنج گیلان

برنج گیلان: بیش از 40000 نوع برنج وجود دارد و یک عنصر اصلی در بیش از 100 کشور جهان است. بسیاری از کشورها غذای برنجی مخصوص به خود را دارند که غذاهای محلی و فرهنگ را برجسته می کند: پائلا در اسپانیا، ریزوتو در ایتالیا، آرروز روجو در مکزیک، بیبی باپ در کره، سوشی در ژاپن و غیره. برنج یک پایه اصلی برای بسیاری از رژیم‌های غذایی در سراسر جهان است.

برنج گیلان به خاطر کیفیت ،عطر و طعم فوق العاده از بهترین برنج های جهان محسوب میشه .

هر کسی که برنج گیلان رو امتحان کرده عاشق اون شده.

انواع اصلی برنج گیلان

برنج قهوه ای نوع خاصی از برنج نیست. بسیاری از انواع برنج را به شکل طبیعی و غلات کامل توصیف می کند. از آنجایی که برنج قهوه ای هنوز لایه سبوس فیبری خود را دارد، پختن (و هضم آن) بیشتر طول می کشد و نسبت به برنج سفید تصفیه شده خود، طعم جویدنی و مغزی تری دارد.

برنج سفید برنج قهوه ای تصفیه شده است. برای برداشتن لایه بیرونی سبوس قهوه ای، آسیاب و صیقل داده شده است. این فرآیند طعم و بافت برنج را تغییر می دهد و عمر نگهداری آن را افزایش می دهد.

انواع برنج به عنوان دانه کوتاه، متوسط یا بلند طبقه بندی می شوند – این به نسبت طول و عرض دانه برنج هنگام پخت اشاره دارد. بارزترین تفاوت بین دانه های مختلف مشخصات نشاسته آنهاست.

برنج دانه بلند بافت سفت و خشکی دارد و پس از پختن جدا می ماند. برنج باسماتی و یاسمین گونه های رایج برنج دانه بلند هستند.

برنج با دانه متوسط بافت لطیف و مرطوبی دارد و دانه ها هنگام پختن به هم می چسبند. برنج والنسیا یک نوع رایج برنج با دانه متوسط است.

برنج دانه کوتاه بافت نرم و لطیفی دارد و نسبت به برنج با دانه متوسط چسبندگی بیشتری دارد. برنج آربوریو و سوشی (برنج دانه کوتاه که منشا آن ژاپن است) انواع رایج برنج دانه کوتاه هستند.

آیا برنج گیلان مغذی است؟

برنج منبعی غنی از کربوهیدرات ها، منبع اصلی سوخت بدن است. کربوهیدرات ها می توانند شما را پرانرژی و راضی نگه دارند و برای سوخت رسانی به ورزش مهم هستند.

به خصوص برنج قهوه ای منبع عالی بسیاری از مواد مغذی از جمله فیبر، منگنز، سلنیوم، منیزیم و ویتامین های گروه B است. دستورالعمل های غذایی پیشنهاد می کند که حداقل نیمی از غلات شما از غلات کامل باشد و برنج قهوه ای یک غلات کامل در نظر گرفته شود.

اما حتی برنج سفید نیز دارای مواد مغذی است. منبع خوبی از فولات محسوب می شود. به طور خلاصه، بله، برنج یک ماده اصلی سالم است که بسیاری از مواد مغذی را ارائه می دهد.


خرید برنج های ایرانی با قیمت و کیفیتی فوق العاده

محل کشت برنج گیلان

برنج گیلان شالیزار در سه نوع خاک اصلی کشت می‌شود، از جمله خاک‌های رس با کفی محکم در چند اینچ از سطح. سیلت ها و رس های نرم با کف های نرم که در هنگام خشک شدن سخت می شوند.

و پیت و ماک حاوی پیت، مشروط بر اینکه عمق پیت بیش از حد نباشد. مزارع باید قبل از برداشت زهکشی و خشک شوند. هنگامی که از کمباین ها یا دستگاه های کوبنده بایندر استفاده می شود، دانه باید تا حدود 14 درصد رطوبت خشک شود تا در انبار خراب نشود. هنگامی که از چسب های درو استفاده می شود، محصول به روش های خاصی “شوک” می شود تا دانه از باران محافظت شود.

فرآوری و کاربرد برنج گیلان

هسته برنج برداشت شده که به نام شلتوک یا برنج خشن شناخته می شود توسط پوسته محصور شده است. آسیاب کردن معمولا هر دو لایه پوسته و سبوس هسته را از بین می برد و گاهی اوقات پوششی از گلوکز و تالک اعمال می شود تا سطحی براق به هسته بدهد.

برنجی که فقط برای جدا کردن پوسته آن فرآوری می شود، به نام برنج قهوه ای، حاوی حدود 8 درصد پروتئین و مقادیر کمی چربی است و منبع تیامین، نیاسین، ریبوفلاوین، آهن و کلسیم است.

برنجی که آسیاب می شود تا سبوس آن نیز از بین برود، برنج سفید نامیده می شود و از نظر مواد مغذی بسیار کاهش می یابد. هنگامی که برنج سفید بخش عمده ای از رژیم غذایی را تشکیل می دهد، خطر ابتلا به بری بری، بیماری ناشی از کمبود تیامین و مواد معدنی وجود دارد.

برنج سفید آب پز شده مخصوصاً قبل از آسیاب کردن برای حفظ بیشتر مواد مغذی فرآوری می شود و برنج غنی شده دارای آهن و ویتامین های B است.

فروشگاه اینترنتی گیلان برنج

برنج از محصولاتی هست که تقاضای خرید بالایی دارد .

استان گیلان محصولات کشاورزی درجه یکی داره شما می توانید به راحتی و بدون درد سر هر نوع برنج گیلان رو سفارش بدین .

گیلان برنج کیفیت ،اصالت ،منحصر به فرد بودن و خدمات بعد از خرید تا تحویل را ارائه میدهد.

با گیلان برنج، بهترین ها را مصرف کنید.

از فروشگاه اینترنتی گیلان برنج دیدن کنید.

 

 

بازگشت به لیست

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *